Свято останнього дзвоника

Автор: autor  |  29 Тра 2012 | розділ: Новини
molodia2

У всіх загальноосвітніх закладах Глибоцького району сьогодні пролунав останній дзвоник. Це свято радості для більшості учнів, які з нетерпінням чекали закінчення навчального року та початку літніх канікул.  Для учнів дев’ятих класів це остання шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями та перспективами, в якому вже самостійно доведеться приймати важливі рішення. Тому  хочеться сказати випускникам: “Вірте в свої сили, вдало робіть свій вибір, прагніть більшого і досягайте поставленої мети!”

На лінійці у Молодійській ЗОШ завідувач РМЦ Намака О. С. передала усім учасникам навчально-виховного процесу доручення від начальника управління освіти Глибоцької РДА В. Г. Швеця:
1. “Дітям  – відпочити, оздоровитись, гарно і змістовно провести канікули і 1 вересня прийти усім до школи.
2. Вчителям – відпочити і налаштуватись на плідну роботу у новому навчальному році.
3. Батькам – оздоровити дітей,  сприяти, щоб їх канікули  були веселими, повними гарних нових  вражень.
4. Випускникам – плідно і невтомно працювати на здійснення усіх своїх мрій, і головне – бути щасливими!”

У Волоківській ЗОШ, за участі завідувача науково-методичним центром природничо-математичних дисциплін О. Я. Біляніної, голови Глибоцької районної державної адміністрації М. Г. Загарюка, голови райради  В. М. Ротаря та начальника управління освіти В. Г. Швеця відбувся справжній зорепад нагород та вітань для учнів – переможців та призерів олімпіад  та конкурсів.

Лунає веселий малиновий дзвоник, що всім віщує: “Здрастуй, тепле літечко! Канікули!”

Дискусія - Один коментар

Залиште коментар:

Статистика