Колегія управління освіти Глибоцької РДА.

Автор: autor  |  30 Гру 2014 | розділ: Новини

  Сьогодні, 29 грудня, в приміщенні конференц-залу методцентру управління освіти, під головуванням начальника управління освіти Глибоцької РДА  Василя Григоровича Швеця відбулася колегія управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, в якій взяли участь працівники районного методичного центру, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідуючі дошкільними навчальними закладами, директор ТзОВ “ГАЛС ЛТД” Заводовський В.А., головний санітарний лікар району Німіжан Т.Д.

 

  Згідно порядку денного,  розглядались питання:

  1. Про стан злочинності й правопорушень серед школярів за 2014 рік, напрями удосконалення право виховної роботи в навчальних закладах у 2015 році. Доповідач Стрельчук О.К.- начальник відділу змісту виховної роботи та позашкільної освіти.
  2. Про стан організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах та дошкільних   навчальних закладах району. Доповідач Бондарчук Д.Г. – спеціаліст з організації харчування.
  3. Про стан розгляду звернень громадян управління освіти. Доповідач Бирсан Д.В. – юрист управління освіти.
  4. Інформація про виконання рішення колегії управління освіти від   24.12.2013р. №4/5  ”Про стан профілактичної роботи з попередження дитячого травматизму в закладах освіти Глибоцького району”. Доповідач Марчук А.І.– головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу ,  інспектування навчальних закладів.

По закінченню доповідей були ухвалені рішення з кожного окремого питання. В ході колегії присутні обмінялися думками з приводу заслуханих питань. Рішення колегії покликані покращити діяльність ЗНЗ та ДНЗ.

Залиште коментар:

Статистика