Колегія управління освіти

Автор: autor  |  20 Чер 2012 | розділ: Новини
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15 червня  в приміщенні актового залу Глибоцького ліцею була проведена колегія управління освіти Глибоцької РДА. Запрошеними на засідання були: член  громадської ради з питань освіти  і виховання  при Департаменті освіти, науки сім’ї молоді та спорту Чернівецької ОДА Бомпа Т. Г., члени  громадської ради з питань освіти  і виховання  при управлінні освіти Глибоцької  РДА  Попеску С. Л., Возняк О. Г, Побережна Н. О.

 Розглянуто ряд питань:

1.       Про результати монiторингу рівнів  навчальних досягнень учнів 3Н3 району у II ceмecтpi 2011/2012 н.р. з природничо – математичних дисциплін. Доповідач – Намака О. С. – завідувач методцентру.

2.       Про стан викладання та piвeнь навчальних досягнень учнiв з iноземних  мов в загальноосвiтнiх навчальних закладах району. Доповідач – 3аяц  В.П. – методист методцентру.

3.     Про стан викладання та рівень навчальних досягнень учнів з інформатики в ЗНЗ району. Доповідач Бабій М. Г. – методист методцентру.

4.     Про стан здiйснення навчально – методичного консультування в закладах освiти району у 20l1/2012н.р. Доповідач – Намака О. С. – завідувач  методцентру.

5.     Про державну атестацію Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Турятського НВК, Полянського ДНЗ. Доповідач – Цуркан І. Ю. – заступник начальника – начальник відділу змісту навчання, моніторингу, інспектування навчальних закладів управління освіти.

6.     Про стан злочинності й правопорушень серед школярів за 5 місяців 2012 року, напрями удосконалення право виховної  роботи в навчальних закладах до кінці 2012 року. Доповідач – Стрельчук О. К. – начальник відділу змісту виховної роботи та позашкільної освіти.

7.     Про стан контролю і керівництва та підсумки навчально – виховного процесу у класах з вечірньою (змінною) заочною формою навчання у ЗНЗ району. Доповідач – Міхай Д. М. – головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу, інспектування  навчальних закладів.

По закінченню доповідей були ухвалені рішення з кожного окремого питання. В ході колегії присутні обмінялися думками з приводу заслуханих питань. Рішення колегії покликані покращити діяльність ЗНЗ та підвищувати  якість освітніх послуг у районі.

Залиште коментар:

Статистика