Курсанти ІППОЧО відзначили майстерність вчителів Димківського НВК

Автор: autor  |  26 Січ 2014 | розділ: Новини

      23 січня 2014 року Димківський НВК гостинно приймав курсантів ІППОЧО, учителів початкових класів шкіл з румунською мовою навчання та куратора курсів Пархомову Людмилу Іванівну. Гостей зустріли методист РМЦ – Леонтій Е. М., директор школи – Гумельник В. М.  та заступник директора з навчально-виховної роботи Світик О. Ф.. Вони ознайомили всіх із досягненнями навчального комплексу.

В. М. Гумельник зауважив, що Димківський НВК обрав стратегію успіху та успішності через співпрацю між усіма учасниками навчально-виховного процесу і дана стратегія у цьому навчальному закладі працює тільки завдяки високій майстерності педагогічного колективу…

Цікавою була екскурсія по школі. Курсантам було представлено напрацювання справжніх Майстрів: майстер-клас вчителя – методиста 1-го класу Анни Іванівни Магас; змістовними і цікавими були  уроки позакласного читання у 4-му класі старшого – вчителя Олени Прокопівни Ванзуряк;  математики у 2-му класі  старшого – вчителя Марії Петрівни Чимбру.

 Під час обговорення уроків присутні відзначили майстерність вчителів та активність учнів,ще, вдячні вчителям  Димківського НВК за те, що поділились власними напрацюваннями і кожен з них зможе представити досвід кращих педагогів у своєму навчальному закладі та зробили висновок:  дійсно педагогічна майстерність-ключ до успіху навчального закладу, до успішності його учнів.

Залиште коментар:

Статистика