Обласні курси вчителів біології

Автор: autor  |  24 Лют 2016 | розділ: Новини

19 лютого на базі Молодійської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшло виїзне засідання обласних курсів вчителів біології Чернівецької обл. Керівник курсів методист ІППОЧО Тиміш Родіка Яківна.

Відомо, що результативність роботи залежить значної мірою від особистості керівника, який її організовує, від його небайдужої позиції, вміння прогнозувати розвиток освіти. Таким керівником закладу є Сарафінчан Фелічія Вікторівна.

Слухачі курсів відвідали урок з біології в 9 класі, який провела Фелічія Вікторівна.  Мета уроку – узагальнити та систематизувати знання учнів з теми: «Розмноження». « Сьогодні у нас надзвичайний урок – урок-гра», повідомила  учитель. Гра- це така чарівна паличка, яка перетворює звичайне заняття в цікаве та захоплююче.

Учні – думали колективно, діяли оперативно, сперечалися доказово. А також Сарафінчан Ф.В. спонукали дітей до творчого мислення та нестандартних рішень. Урок отримав високу оцінку від слухачів обласних курсів. Адже учитель зуміла використати можливості, знання, інтереси самих учнів.  Перед учнями ставилася проста, зрозуміла і приваблива для них мета, виконуючи яку, вони мимоволі виконували й ту навчальну, яку планував педагог. Сарафінча Ф.В. знаходила такий кут зору, за якого навіть повсякденне стає дивним.

Завершилася цікава подорож по сторінках життя Молодійської ЗОШ І-ІІІ ст. яскравим виступом агідбригади закладу на тему  «Земля – наш дім», яку підготувала учитель хімії та біології  Куцак Олена Аврелівна.

Колектив Молодійської ЗОШ І-ІІІ ст. отримав високу оцінку своєї  роботи  від керівника курсів Тиміш Родіки Яківни.

 Методист РМЦ                                                                            О.В. Блисенко

Залиште коментар:

Статистика