День працівників освіти

Автор: autor  |  07 Жов 2015 | розділ: Новини

   Із безлічі професій на землі,

  Які вже є, яких ще будуть вчити, 

 Є головна, як вищий, сущий хліб,

 І назва цій професії – Учитель!

Такими словами розпочалось свято до Дня педагогічного працівника в районному будинку творчості та дозвілля. Привітати освітянську родину прийшли поважні гості:

- Придій  Георгій Васильович, голова Глибоцької районної державної адміністрації;

- Ванзуряк Григорій Степанович , голова Глибоцької районної ради;

-   Гуменний Віталій Васильович,  перший заступник голови районної державної адміністрації;

-  Володимир Васильович Дудчак, голова Чернівецької обласної організації профспілки працівників освіти і науки;

- Ізраїлик Анастасія Іллівна, секретар Глибоцької селищної ради;

- Звоздецький Іван Денисович,заступник голови Глибоцької  районної ради;

-  Керівники відділів та підрозділів районної державної адміністрації, районної ради;

-  ветерани педагогічної праці.

Наше життя – мов українська вишиванка. Червоне і чорне – тісно переплились у орнамент долі українців. З сумом згадуємо сьогодні колег-педагогів, що відійшли у вічність.

       Україна отримала чимало сумних дат календаря, бо загинуло багато  синів – патріотів за те, щоб ми могли жити під мирним небом і не боятися ворожої кулі.

Ще вчора юні хлопці сиділи за партами, а сьогодні тримають зброю у руках, захищаючи нашу державу.  Присутні вшанували  світлу пам’ять усіх,  хто відійшов у вічність.

Кожен урок, виховний захід, кожна мить у школі – це подвижницька праця вчителя.  Та серед нас є герої, що сьогодні на передовій захищають наш мир і спокій – це Чорней Мирослав Костянтинович, Лукашев Дмитро Олексійович, Горпиняк Тарас Сергійович, Григорович Віталій Васильович.

Особливі вітання лунали  колегам-освітянам, що сповна виконали свій патріотичний обов’язок на Сході України:Ткачуку Василю Филимоновичу, керівнику гуртка Глибоцького будинку творчості, дітей та юнацтва;  Чорнопиському Ярославу Миколайовичу, директору Корчівецької загальноосвітньої школи;  Кіфірюку Віктору Михайловичу, оператору котельні Турятського НВК; Чорнею Мирославу Костянтиновичу, керівнику гуртка Глибоцького будинку творчості, дітей та юнацтва.

Ведучі свята  дарували теплі слова привітання всім тим, хто щодня, щохвилини живе школою, її проблемами і потребами, забезпечують усі умови для якісної роботи вчителя і учня. Щиро вітаємо бухгалтерів, методистів, спеціалістів, бібліотекарів, працівників психологічної служби, керівників гуртків, помічників вихователів, шкільних медсестер, водіїв автобусів, кухарів, техпрацівників.

День працівників освіти

 

 

Залиште коментар:

Статистика