Серпнева конференція

Автор: autor  |  28 Сер 2015 | розділ: Новини

       Сьогодні, 27 серпня в приміщені актового залу Глибоцького ліцею відбулась традиційно запланована районна конференція педагогічних працівників Глибоцького району.  На конференцію були запрошені керівники району  Ванзуряк Г.С. –  голова Глибоцької районної ради, керівники відділів та управлінь РДА, сільські голови та всі, хто опікується питаннями функціонування системи освіти.

Роботу конференції розпочала заступник  начальника управління освіти райдержадміністрації Цуркан І.Ю. з  доповіддю «Про підсумки розвитку освіти Глибоцького району у 2014/2015 навчальному році та завдання  на 2015/2016 р.».

Конференцію продовжили виступи учасників конференції з актуальних проблем сучасної освіти.

    Лазурко С.І., голова РК профспілки працівників освіти і науки району: “Про співпрацю профспілки працівників освіти та управління освіти по соціальному захисту працівників”

  За високий професіоналізм, успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну, творчу працю та вагомий внесок у розвиток освіти Глибоччини грамотами управління освіти Глибоцької РДА, райкому профспілки працівників освіти, районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені педагоги району. Відзначено переможців спортивних змагань, туристсько-краєзнавчої роботи та визначено школи-переможців за різними напрямками діяльності. Освітяни вкотре окреслили основні пріоритети діяльності та акцентували на важливості патріотичного виховання.

 Далі – тисни тут!

Залиште коментар:

Статистика