Колегія управління освіти Глибоцької РДА.

Автор: autor  |  28 Гру 2018 | розділ: Новини

    Сьогодні, 26 грудня, в приміщенні конференц-зали РМЦ, під головуванням начальника управління освіти Глибоцької РДА Василя Івановича Барарюка відбулася колегія управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, в якій взяли участь працівники районного методичного центру, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідуючі дошкільними навчальними закладами, Урсу Валентин Мірчович-старший інспектор ЮП Глибоцького ВП Сторожинецького ВП ГУНП в Чернівецькій області, старший лейтенант поліції.

Згідно порядку денного, розглядались питання:

  1. Про стан злочинності й правопорушень серед школярів за 2018 рік, напрями удосконалення правовиховної роботи в  закладах  освіти у 2019 році. Доповідач – Дячук Ю. Д. –начальник відділу з питань виховної роботи, позашкільної освіти, молоді та спорту.

  2. Про стан викладання та рівні навчальних досягнень учнів закладів загальнох середньої освіти з румунської мови та літератури (румунської та зарубіжної). Доповідач.- Міхай Д.М. – головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу, інспектування навчальних закладів.

  3. Про стан розгляду звернень громадян управління освіти у 2018 році. Доповідач- Колісник В.В. – юрист управління освіти.

По закінченню доповідей були ухвалені рішення з кожного окремого питання. В ході колегії присутні обмінялися думками з приводу заслуханих питань. Рішення колегії покликані покращити діяльність ЗНЗ та ДНЗ.

Коментування закрито.


Статистика