Колегія управління освіти Глибоцької РДА.

Автор: autor  |  14 Кві 2014 | розділ: Новини

       11 квітня 2014 року, в приміщені актового залу Глибоцького ліцею, під головуванням начальника управління освіти Глибоцької РДА  Василя Григоровича Швеця відбулася колегія управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, в якій взяли участь працівники районного методичного центру, директори загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, завідуючі дошкільними навчальними закладами, головні спецалісти управління освіти, керуючий справами Глибоцької райради Бужак А.Г.

  Згідно порядку денного,  розглядались питання:

1.  Про стан викладання та результати  моніторингу рівнів навчальних досягнень учнів ЗНЗ району у 2013/2014 н.р. з румунської мови та літератури (румунської та світової). Доповідач Міхай Д.М. – головний спеціаліст відділу змісту навчання, моніторингу ,    інспектування навчальних закладів.

2 .  Про стан розвитку дошкільної освіти в районі. Доповідач Петрик Л.В. -  методист райметодцентру.

3 . Про підсумки участі учнів ЗНЗ району у Всеукраїнських олімпіадах з навчальних дисциплін. Доповідач Герчак А.І. – методист райметодцентру.

По закінченню доповідей були ухвалені рішення з кожного окремого питання. В ході колегії присутні обмінялися думками з приводу заслуханих питань. Рішення колегії покликані покращити діяльність ЗНЗ та ДНЗ.

Проект рішення «Про вивчення стану викладання, рівня знань, умінь та навичок з румунської мови і літератури (румунської та світової), наслідки моніторингу навчальних досягнень учнів ЗНЗ району у 2013/2014 н.р.»

Проект рішення колегії «Про підсумки участі учнів ЗНЗ району у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін»

Проект рішення колегії «Про стан розвитку дошкільної освіти в районі»

Залиште коментар:

Статистика