Освітяни Буковини у Кам”янській ЗОШ І-ІІІ ст.

Автор: autor  |  11 Кві 2016 | розділ: Новини

      Їм дано талант творити добре, мудре, вічне…6  квітня  2016 року на базі Кам’янської ЗОШ  І-ІІІ ступенів відбулися виїзні обласні курси вчителів історії та правознавства при ІППО ЧО.

У семінарі-практикумі  взяли участь 22 педагоги області на чолі з методистом інституту перепідготовки працівників освіти Федораком  В.Ф. та методистом історії та правознавства управління освіти Швецем В.Г.

Заступник директора з НВР презентувала школу, розповіла про успіхи та досягнення вчительського та учнівського колективів. Показовий урок з правознавства в 10-В класі провела Кінащук А.Д., використовуючи різноманітні прийоми, методи, ІКТ. Гостями даного уроку були представники: Глибоцького районного суду  – Кирстюк Л.В. та інспектор поліції ГВП – Кайтанович А.Д. З великим задоволенням старшокласники працювали з нормативними документами: Конституцією України, Кримінальним Кодексом, спілкувалися з гостями. Урок Алли Дмитрівни Василь Федорович оцінив як майстер-клас.

Слухачі курсів поділились власним досвідом, давши фрагменти уроків у 11-Б класі (вч. Воробець М.С.) на тему: «Декларація про державний суверенітет» та в 7-В класі (вч. Карлійчук Т.М.) на тему: «Українські землі у складі Великого князівства Литовського». Впродовж уроків панувала гармонія і взаєморозуміння між школярами та гостями, які виступили в якості вчителів.

Доповнив програму курсів вчитель історії, директор Опришенської ЗОШ  Боднарюк М.І. – призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2016», який щиро поділився своїми доробками та досягненнями його вихованців, справивши велике враження про свою роботу на слухачів курсів

Радушно відчинила двері Бобул Віоріка Василівна, директор етнографічного музею, де витає дух нашої минувшини. Гостей зацікавили рідкісні експонати і те, яку велику роботу було проведено учнями, вчителями, жителями села по збереженню старовини.

На згадку про семінар-практикум В. Г. Швець подарував колегам з області книжку та буклети про Глибоччину, а адміністрація – візитки Кам’янської ЗОШ. Про свої позитивні враження від знайомства з школою, вчителями, учнями курсанти написали у візитаційній книзі. Колектив школи та адміністраці вдячні Федораку Василю Федоровичу та Швецю Василю Георгійовичу за плідну співпрацю та поширення досвіду серед педагогів області.

Залиште коментар:

Статистика