Районний семінар практичних психологів

Автор: autor  |  11 Кві 2016 | розділ: Новини

   30.03.2016р. на базі РМЦ відбувся районний семінар практичних психологів  Глибоцького району, який  проводила практичний психолог Тарашанської ЗОШ Москалюк А.П.  Проблема над якою працював семінар: « Психологічний супровід підготовки випускників до ЗНО».

   Відкрив роботу районного семінару та привітав учасників  начальник управління освіти Глибоцької РДА Барарюк В.І.

     Методист-психолог Колесник А.І. виступила перед учасниками семінару з питання «Психолого – педагогічний супровід усіх учасників НВП школи, щодо специфіки ЗНО, ДПА в 2016 році».

Наступним етапом семінару була підготовлена мультимедійна  презентація роботи  практичного психолога Тарашанської ЗОШ І-ІІІст Москалюк А.П. на тему: «Психологічний супровід підготовки учнів до ЗНО».

Суттєвим заходом даного семінару був  круглий стіл: « Обмін досвідом щодо психологічного супроводу   ЗНО/ДПА». На якому практичні психологи району ділилися своїм досвідом роботи з даної проблематики.

   Практичний блок  семінару складався з  семінару – практикуму для педагогів  на тему: «Психологічна готовність усіх учасників НВП до ЗНО. Труднощі та шляхи вирішення.», а також уривок заняття соціально-психологічного тренінгу   для учнів 11 класу  « Як уникнути стресу», які підготовила та  провела Москалюк А.П.  з практичними психологами району. У запропонованих та представлених формах роботи містилися  цікаві практичні вправи, прийоми і методи роботи у у напрямку роботи  з батьками, педагогами та учнями.

Зворотнім зв’язком районного семінару  було підведення підсумків та вироблення методичних рекомендацій щодо  психологічного супроводу учнів під час  ЗНО та ДПА.

Заключним етапом районного семінару була духовно – розвивальна подорож до Свято Вознесенського монастиря «Банчени», який знаходиться в селі Банчени Герцаївського району.

У такій творчій та плідній атмосфері відбувся семінар  практичних психологів Глибоцького району.

Залиште коментар:

Статистика