Свято останнього дзвоника на Глибоччині

Автор: autor  |  02 Чер 2014 | розділ: Новини

        Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято Останнього дзвоника. У передостанні дні весни у навчальних закладах Глибоцького району, як і повсій   Україні, пролунав останній дзвоник. Для 702 одинадцятикласників району він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора –  зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному навчальному закладі  були присутні гості – представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Глибоцької районної державної адміністрації, районної ради, управління освіти Глибоцької РДА, голови селищної та сільських рад, депутати районного та обласного рівнів, які висловили найщиріші вітання та побажання учням.     

Зокрема, з привітаннями до учнів Старововчинецького ліцею звернулися Ванзуряк Григорій Степанович – голова Глибоцької районної ради та вручив грамоту Чернівецької обласної державної адміністрації почесному директору Топало Івану Касіяновичу, Швець Василь Григорович – начальник управління освіти Глибоцької РДА подарував магнітну дошку майбутнім першокласникам, Остафійчук Петро Радулович – голова сільської ради нагородив грамотами та преміями учнів-випускників за активну участь у громадському житті села (Топало Юлію, Буяновського Миколу, Кузик Тамару) та класного керівника одинадцятикласників, Бічер Василь Георгійович – директор «Надія».

Учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. привітали із завершенням навчального року Сакрієр Оксана Леонідівна – головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації; Намака Олеся Сидорівна – завідувач районного методичного центру управління освіти Глибоцької районної державної адміністрації, Крецу Іван Пентелейович – начальник Управління пенсійного фонду України в Глибоцькому районі, Глопіна Валентин Іванович – сільський голова Волоківської сільської ради.

До учнів Кам’янської ЗОШ ст. завітала Лазурко Світлана Іллівна – голова Глибоцької районного комітету працівників освіти і науки, побажала випускникам здоров’я, успіхів,  легкої долі та  мирного неба над головою, а вчителям та батькам подякувала за здібних та обдарованих  учнів.

 І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Залиште коментар:

Статистика