«Юна еліта Глибоччини-2018».

Автор: autor  |  21 Тра 2018 | розділ: Новини

        У залі засідань районної ради відбулось урочисте зібрання з нагоди щорічної церемонії вшанування учнів району-переможців обласного та державного етапів інтелектуальних змагань «Юна еліта Глибоччини-2018».Серед почесних гостей урочистостей були:

Голова Глибоцької райдержадміністрації – Георгій Васильович Придій

Голова Глибоцької районної ради- Петро Володимирович Панчук

Голова Глибоцької ОТГ- Григорій Степанович Ванзуряк

Голова Тереблеченської ОТГ- Валерій Федорович Сака

Заступник голови РДА, куратор освітянської галузі району Ілля Костянтинович Лупуляк.

Серед запрошених:

-представники районної преси, дирекції шкіл, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та гімназії,-навчальних закладів, що плекають юну еліту Глибоччини,

І, звичайно-вони-наша гордість, наша надія, інтелектуальний потенціал нації, майбутнє України- 54 учня району, що власною працею, інтелектом, наполегливістю вибороли перемоги на обласному та державному етапах інтелектуальних змагань і конкурсів.

Юна інтелектуальна еліта району і цьогоріч вкотре довела, що у навчальних закладах Глибоччини працюють високопрофесійні педагоги і навчаються найкращі учні. Сьогодні пошановано їх наполегливу працю, їх прагнення до самовдосконалення, їх роботу над собою і перемоги на обласних та державних олімпіадах та конкурсах.

54 учня та їх команда підтримки ( а це- вчителі, батьки, друзі, рідні) здобули на обласних олімпіадах і конкурсах 82 дипломи переможців (44-на олімпіадах та 38-на конкурсах) та 11 перемог на державному етапі інтелектуальних змагань (4-на олімпіадах та 7-на конкурсах) Ще 7 учнів достойно представили район на державних етапах змагань, не здобули перемог,але ввійшли до числа лідерів.

Така вона-ЮНА ЕЛІТА Глибоччини: талановиті, працьовиті, розумні, творчі, наполегливі патріоти Буковини, свого села, своєї України!

Кожен учень отримав слова подяки, вітання, поради від керівництва району, кожному учневі вручено грошові премії та книгу в подарунок, а спеціальний приз від управління освіти, від дружної освітянської родини педагогів Глибоччини-ноутбук- Василь Іванович Барарюк вручив Альоні Мінтянській-випускниці Глибоцької гімназії, що в інтелектуальних змаганнях 2018 року здобула у скарбничку району 11 блискучих перемог на обласному та державному етапах.

Випускники БТДЮ, творча еліта району: Михайло Мірзамедов з Корчівецької школи, Марія Ніцу з Йорданештської школи та Костянтин Вікован з Карапчівського ліцею подарували присутнім музичні вітання, а завершилась урочиста церемонія акапельним виконанням державного гімну України трьома юними талантами Глибоччини.

Урочистості «Юна еліта Глибоччини-2018» вже стали історією. Попереду-нові змагання, нові вершини, нові виклики. А сьогодні стверджуємо, що кожен освітянин доклав максимум зусиль, аби Юна еліта Глибоччини відбулась, щоб вкотре констатувати, що система освіти району-знову серед лідерів.

Олеся Намака, зав. РМЦ управління освіти.

 

 

Коментування закрито.


Статистика