Глибоччина відзначає День Знань

Автор: autor  |  07 Вер 2016 | розділ: Новини

      Ось і закінчилося літо, залишилися позаду канікули з їх цікавими враженнями та незабутніми спогадами, а учням шкіл – першокласникам, учням перехідних та випускних класів потрібно знову сідати за шкільні парти, щоб здобувати знання та пізнавати довколишній світ.

1 вересня в навчальних закладах нашого району відбулися урочисті лінійки, присвячені Дню знань.

Щасливими усмішками сяяли обличчя першокласників, які  вперше  переступили  поріг  Турятського НВК. Зі  словами  привітання до  учнів   звернулася  депутат  обласної  ради  Альона  Георгіївна  Глевка, яка  привітала  дітей  з  Першовереснем  і  подарувала  футбольні  м’ячі, а також  відзначила роботу  ветерана  педагогічної  праці  Вероніки  Сигедін, яка зробила  значний  внесок  у  дослідженні  історії  села. Зі  словами  вітання до  школярів  звернувся  сільський  голова  Іван   Дуткович, який  у своєму  виступі  відзначив  перемогу  футбольної  команди  дівчат  в  кубку  по  футболу, присвяченому  25-річниці  незалежності  України  і  нагородив  учасників  команди грамотами  і  грошовими нагородами.

Привітати зі святом Першого дзвоника учнів Коровійської ЗОШ прийшли почесні гості – Придій Георгій Васильович, голова Глибоцької РДА та Коновалова Ганна Миколаївна, директор обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, які звернулися зі словами вітання до всіх і побажали  успішного навчального року та мирного неба над головою. Голова Глибоцької РДА, Придій Георгій Васильович вручив директору школи Ользі Георгіївні Лупуляк диплом ІІІ ступеня за проведену сумлінну навчально-виховну роботу у 2015/2016 н.р. і подарував школі ноутбук.

Святковий захід з нагоди Дня знань у Просіцькій ЗОШ І-ІІ ст. відбувся за участі Панчука Петра Володимировича,  голови Глибоцької районної ради, який  побажав учням, педагогам та батькам здоров’я, відповідальності, наснаги, щоб плідна праця учнів та вчителів прославляли освіту України.

Традиційно на свято до  Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. завітало багато гостей: Мінченко Тамара Антонівна, методист ІППОЧО; Лазурко Світлана Іллівна, голова  Глибоцького райкому профспілки працівників  освіти; Лазоренко Степан Іванович, начальник управління праці та соціального захисту населення Глибоцької РДА; Воробчук Кузьма Дмитрович, директор Кам’янського лісгоспу, які щирими побажаннями та добрими словами привітали учнів, учителів та батьків із початком нового навчального року.  Особливо приємно вражені, що на урочистості завітав голова Чернівецької обласної ради Іван Миколайович Мунтян, який привітав усіх присутніх з Днем знань і нагородив педколектив та найкращих учителів Почесними грамотами та цінними подарунками. На завершення візиту Іван Миколайович провів зустріч з колективом школи, на якій ще раз привітав зі святом і побажав успіхів у реалізації  Конвенції нової української школи.

Щирі слова побажання для учнів Черепковецької ЗОШ І-ІІІ ст. лунали від начальника управління освіти Глибоцької РДА Барарюка В.І. Василь Іванович представив нового директора школи – Каменюка Василя Констянтиновича.   У Михайлівському НВК також  був представлений новий директор – Білоус  Домніка Григорівна.

На урочисте відкриття нового навчального року, що відбувалося у Волоківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, завітали представники управління освіти Глибоцької РДА Швець В.Г. та Марчук А.І., також усіх присутніх поблагословив Благочинний Глибоцького району Іван Горда. Лунала молитва за мир і єдність України.

Гостем свята Стерченської ЗОШ була Будей Наталія Василівна, Стерченський  сільський голова, яка подякувавла адміністрації, педагогічному та учнівському колективам за  високі досягнення у навчанні.

Святковий захід з нагоди Дня знань у Глибоцькій гімназії відбувся за участі заступника голови Глибоцької райдержадміністрації Іллі Лопуляка.

З привітаннями до учнів Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ст. звернувся перший заступник голови Глибоцької РДА Віталій Коломієць.

Голова Глибоцької районної державної адміністрації Георгій Придій разом з головою районної ради Петром Панчуком, керівником апарату райдержадміністрації Валентиною Безверхньою, начальником управління освіти РДА Василем Барарюком взяли участь в урочистій лінійці у Привороцькій ЗОШ І-ІІ ступенів. Варто зазначити, що у Привороцькій ЗОШ замінено 29 вікон та 4 дверей на металопластикові (спонсорські кошти), відремонтовано фасад школи, відремонтовано покрівлю, замінено огорожу прилеглої території.

   З  нагоди  річниці  незалежності  України  у всіх закладах району звучали патріотичні   пісні, а також  вшановували пам’ять загиблих  у  зоні  АТО, які  віддали  своє  життя за рідну  Батьківщину. На завершення свята було проведено флеш-моб.  

Бажаємо всім у новому році виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь.

Хай збудуться всі наші надії! Нехай під акомпонемент шкільних першовересневих дзвінків бринить вереснева струна любові до людей, до Батьківщини в душі кожної дорослої й маленької людини, яка переступає шкільний поріг.

 

 

 

 

 

Залиште коментар:

Статистика