Святкування Дня працівників освіти в Глибоцькому районі

Автор: autor  |  30 Вер 2016 | розділ: Новини

 

   В усі часи існування людства образ учителя асоціюється з людиною, що несе вогник знань, радість відкриття нового, повсякденну готовність до самопожертви в ім’я високої ідеї. Тільки той педагог залишає частку себе в дітях, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільші скарби -душевність, людяність, порядність.
У районному Будинку творчості та дозвілля відбулись урочистості з нагоди святкування професійного свята – Дня працівників освіти.
В цей день щирі слова вітання освітянам звучали від керівників району Придія Георгія Васильовича – голови Глибоцької райдержадміністрації, Панчука Петра Володимировича – голови районної ради, Ванзуряка Григорія Степановича – голови селищної ради, Лазурко Світлани Іллівни – голови райкому профспілки працівників освіти.
Начальник управління освіти в своєму виступі подякувала усім присутнім педагогам за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і щедрість душі.
Кращі представники галузі освіти району були нагороджені почесними грамотами, подяками Глибоцької районної ради та районної державної адміністрації, управління освіти та районної організації профспілки працівників освіти.
Подарунком для всіх педагогів району став виступ квартету « Класік». Усі присутні мали можливість насолодитись пісенними, музичними та хореографічними композиціями на протязі усього свята.

 

 

 

 

 

 

 

Залиште коментар:

Статистика