Учасники Школи професійного зростання методиста говорили про тайм-менеджмент і ролі методиста

Автор: autor  |  13 Чер 2018 | розділ: Новини

     11 червня 2018 року на базі районного методичного центру управління освіти Глибоцької РДА відбулися навчальні заняття обласної Школи професійного зростання методиста.

У засіданні Школи взяли участь Наталія Костянтинівна Куриш, завідувач НМЦ менеджменту та координації діяльності методичних служб Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області; Олеся Сидорівна Намака, завідувач РМЦ управління освіти Глибоцької РДА; Ольга Романівна Остафій, методист НМЦ менеджменту та координації діяльності методичних служб ІППОЧО; методисти РМК/ММК області.

Розпочалася робота екскурсією методичним центром управління освіти Глибоцької РДА, під час якої Олеся Сидорівна Намака продемонструвала колегам-методистам, як організований робочий простір у їхньому центрі. Опісля під час зустрічі за круглим столом Олеся Сидорівна розповіла про освітній простір Глибоччини, про їхній досвід та організацію роботи, участь у проектах, здобутки учнів, учителів району. Також освітянка запросила гостей ознайомитися з методичними напрацюваннями центру, які були представлені на стенді.

Під час практичної частини заняття слухачі взяли участь у майстер-класі «Мистецтво бути методистом: як встигнути все», який був присвячений темі тайм-менеджменту. Олеся Сидорівна дала поради щодо раціонального використання часу та запропонувала методистам виконати вправи «Аналіз поглиначів часу», «Делегування повноважень» і «Планування».

Наталія Костянтинівна Куриш розповіла про нові ролі та завдання методиста в контексті сучасних змін і реформ в освітній галузі, поговорила зі слухачами про ресурси, які методист може використовувати у своїй роботі.

Наостанок освітяни мали змогу заповнити анкети зворотного зв’язку, які допоможуть організаторам дізнатися про ефективність проведеного заняття та будуть сприяти корегуванню змісту роботи Школи для підвищення її якості.

Коментування закрито.


Статистика