Вітаємо зі святом 1 Вересня, з Днем знань

Автор: autor  |  31 Сер 2018 | розділ: Новини

    1 вересня – незвичайна дата… Це той день, коли мільйони українців переступають поріг своїх альма-матер. Усі навчальні заклади Глибоччини урочистими лінійками відкривають новий навчальний рік. Осінь розпочинає традиційний вир шкільного та студентського життя.

Бажаємо всім, хто має відношення до навчання – чи то вчить, чи то навчається – зростати в знаннях та мудрості, здобувати нові вершини та бути гідними громадянами нашої держави!

Вчорашні випускники садочків вперше переступлять поріг школи, побачать посмішку першої вчительки і для них пролунає перший шкільний дзвоник, наче кличучи до нового життя. Бажаємо їм, щоб ця довга подорож була незабутньою та вдалою.

Для учнів, які влітку відпочивали від навчання та насолоджувався канікулами, знову настає веселе шкільне життя. Бажаємо вам бути невтомними, активними та досягати ще більших успіхів.

Вчителі, ви ті, хто взяв найвищу відповідальність за майбутнє нашої держави – навчання та виховання дітей! Для вас цей день не лише урочистий, але й один з найважливіших. Бажаємо вам натхнення та професійного зростання, сил та мудрості, миру та злагоди.

Батьки, в цей день ви поряд з своїми дітьми «сідаєте за парти» і лише з вашою підтримкою навчальні заклади можуть дати дітям усі знання світу. Батьки і школа – два крила, що дають знання та досвід. Пройдіть цей шлях разом з вашими дітьми. Бажаємо вам бути мудрими та терплячими і на шляху до знань бути опорою для своїх дітей.

Бажаємо усім, в цей перший осінній день, впевненості у завтрашньому дні та мирного неба. Зі святом! З Днем знань!

Начальник управління освіти Глибоцької РДА В.І. Барарюк

Голова райкому профспілки працівників освіти і науки С.І. Лазурко

Коментування закрито.


Статистика