Новорічне диво в управлінні освіти

Автор: autor  |  11 Січ 2016 | розділ: Новини

  Напередодні новорічних свят кожна дитина мріє про подарунки від Дідуся Мороза. Саме тому 24  грудня профспілковим комітетом управління освіти організовано новорічний ранок для дітей та онуків працівників.             

Святково прибрана зала РМЦ  стала центром дитячих новорічних веселощів і радості.  Із захопленням кожен дорослий спостерігав за дітками у барвистих новорічних  костюмах,  конференц – зала управління освіти стала схожа на бал казкових героїв.

Свято вдалося на славу, адже всі члени профкому і працівники управління освіти взяли участь у підготовці та проведенні свята. Дід Мороз та Снігуронька нікого не залишили без уваги – діти весело провели час: танцювали, відгадували загадки, приймали участь у конкурсах, співали колядки, водили новорічні хороводи  та отримали  подарунки.

Приємно усвідомлювати, що ми приносимо радість в дитячі серця,  адже немає нічого кращого, ніж бачити наших дітей щасливими.

Профспілковий комітет управління освіти дякує голові Глибоцької районної організації профспілки працівників освіти і науки за підтримку, а всім членам профспілкової організації за допомогу в організації та проведенні свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залиште коментар:

Статистика