“Учитель року-2014″

Автор: autor  |  16 Гру 2013 | розділ: Новини

«Учасники конкурсу «Учитель року – 2014» є надзвичайно мудрими і по-сучасному креативними, це педагоги, які свідомо йдуть у ногу з часом і, не зважаючи на труднощі сьогодення, роблять усе, щоб пробуджувати у своїх учнів палке прагнення до знань і до навчання. Їх педагогічну майстерність, високий професіоналізм, багатий досвід та творчі підходи до вирішення фахових проблем, тонке розуміння дитячої психології оцінювали справедливі, виважені й толерантні, надзвичайно професійні члени журі. Вони визначали кращого з кращих, достойного з найдостойніших – фахівця високого ґатунку, який досконало володіє своїм предметом», – саме ці слова директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА  Михайла Бауера є точною і докладною характеристикою  кращих вчителів Глибоцького району, які блискуче представили вчительську громаду району на обласному етапі конкурсу педагогічної майстерності «Вчитель року-2014».

Начальник управління освіти Василь Швець, вітаючи конкурсантів, зауважив:

«Сім учасників і сім перемог – це справжнє визнання майстерності і наполегливої праці, творчості і безмежної любові до дітей. Такий успіх- результат злагодженої співпраці педагогічних колективів шкіл, дирекцій, управління освіти та районного методичного центру. Ми працюємо  на створення позитивного іміджу системи освіти району, всі наші звершення і щоденна праця-для забезпечення учнів якісною освітою. Тільки командна співпраця однодумців, висококваліфікованих фахівців може задовольнити високі вимоги до навчальних закладів та вчителя сьогодення. Варто сьогодні сказати, що наполеглива праця і професіоналізм освітян району в повній мірі забезпечують якість освіти і відповідають найвищим вимогам. Назву кращих із кращих на сьогодні-наших переможців Конкурсу:

Олена Гафу-директор Стерченської ЗОШ

(ІІІ місце в області у номінації «Директор школи»)

Іван Карпюк- вчитель трудового навчання Багринівської ЗОШ

(ІІ місце в області в номінації «Трудове навчання»)

Олена Андрухович-вчитель румунської мови та літератури (румунської і світової) Багринівської ЗОШ (ІІ місце в області в номінації «Румунська мова та література (румунська і світова)

   Наталя Павленко – вчитель румунської мови та літератури (румунської і світової) Волоківської ЗОШ (ІІІ місце в області в номінації «Румунська мова та література (румунська і світова)

Тетяна Деліцой-вчитель початкових класів Коровійської ЗОШ (ІІ місце в області у номінації «Початкові класи»)

Валерій Іримеску-вчитель географії Корчівецької ЗОШ (ІІ місце в області у номінації «Географія»)

Лідія Попович-вчитель світової літератури Чагорської ЗОШ (ІІ місце в області у номінації «Світова література»)

Поряд з визнанням, нагородами та квітами, кращі вчителі отримали грошові винагороди від профспілки, які вручила голова райкому профспілки Світлана Лазурко, а управління освіти забезпечить виплату щомісячних грошових винагород для кращих з кращих. Праця вчителя має бути відповідно оцінена»,- підсумував Василь Григорович.

Вчителі, учні та батьки щиро вітають педагогів і бажають їм творчості і успіхів!

 

 

 

 

Залиште коментар:

Статистика