Урочисте закриття районного туру конкурсу «Вчитель року-2017»

Автор: autor  |  21 Гру 2016 | розділ: Новини

    Завершився районний тур конкурсу “Вчитель року – 2017″.  Затверджено протоколи, видано підсумковий наказ, нагороджено найкращих.

У  конференц-залі РМЦ у дружній атмосфері педагоги ділились враженнями від участі в конкурсі, планами на майбутнє, ідеями щодо обласного туру конкурсу та новими знаннями, що здобули за дні районного туру. Конкурсантами відзначено позитивні зміни в умовах конкурсу. Переможці районного туру одностайно стверджують, що персональний інтернет-ресурс кожного вчителя виводить на якісно новий рівень як самоосвітню  діяльність педагога, так і його роботу з учнями та батьками.

Теплі слова вітання прозвучали від начальника управління освіти Василя Барарюка. Учасників конкурсу нагороджено дипломами  управління освіти та райкому профспілки та цінними подарунками, які вручила Світлана Лазурко. А до складу Зоряної Команди Переможців цьогоріч ввійшли: Кожокарь Костянтин Іванович, Лук`ян Ніна Іванівна, Білійчук Анастасія Іллівна, Зигря Марілена Віорелівна, Хабюк Андрій Ярославович. Тож педагоги Тереблеченської ЗОШ №1, Кам`янської ЗОШ, Старововчинецького ліцею, Купського  НВК та Коровійської  ЗОШ мають нагоду представляти всіх освітян Глибоччини на ІІ турі конкурсу «Вчитель року-2017».

Управління освіти, районний методичний центр, райком профспілки  працівників освіти і науки вітають  учасників, фіналістів, лауреатів, переможців районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017». Бажаємо досягти найвищих професійних вершин і перемоги на обласному турі Конкурсу.

Коментування закрито.


Статистика